Serviciile de imagistică medicală reprezintă o componentă importantă a activității noastre. Prin alegerea unor echipamente cu performanțe recunoscute împreună cu expertiza medicilor noștri, asigurăm pacienților accesul la servicii de calitate.

Pentru a oferi pacienților acces la servicii imagistice moderne și inovative, investițiile realizate în anul 2016 s-au materializat în achiziționarea următoarelor echipamente:

Hitachi Aloka Arietta 70

Alături de ecograful Hitachi Aloka Noblus, dotarea de top a Departamentului de senologie continuă cu un nou ecograf, Arietta 70, din vârful de gamă al producătorului Hitachi Aloka. Funcţiile avansate de elastografie şi procesare a imaginilor reprezintă vârful elastografiei mamare si tiroidiene.

ARIETTA 70hitachi_arietta
Hitachi Aloka F 37

Achiziționat special pentru Cabinetul de urologie, deschis în vara anului 2016, ecograful multidisciplinar Hitachi Aloka F37 configurat cu sondă endorectală și aplicații specifice, completează experiența medicului specialist urolog dr. Dan DESPA.

Aloka_Prosound F37-700x700

Aloka Alpha 6

În vara anului 2016, d-na dr. Elena ANDRIEȘ s-a alăturat echipei Micromedica. Cel de-al 3-lea cabinet de cardiologie din Centrul Medical Micromedica Piatra Neamț a primit un ecograf cu performanțe recunoscute în ecocardiografie.

aloka_alpha6

GE Precision Rxi – Sistem radiologie generală și scopie digitală

Departamentul de radiologie a beneficiat de cea mai așteptată achiziție, oferind pacienților noștri toate avantajele unui sistem modern de radiologie și scopie digitală.

GEHC-Precision-RXi_spotlight_1

GEHC-Precision-RXi_spotlight_3

Videolaringoscop Karl Storz – ORL

Pentru cabinetul de ORL, achiziționarea videolaringoscopului C-MAC produs de Karl Storz a permis extinderea gamei de servicii, pacienții având posibilitatea de a beneficia de un diagnostic bazat pe imagini de înaltă calitate.

rhino-laryngoscope-cmac


0 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *