chirurgieplastica-neinvaziv

Augumentarea buzelor este o modalitate sigură și naturală de a îmbunătăți volumul, conturul și forma generală a buzelor pentru a vă conferi un aspect proaspăt, natural și întinerit, și să adauge un plus de senzualitate.

Injectarea acidului hialuronic în buze nu se rezumă doar la mărirea acestora, ci trebuie ținut cont de îmbunătățirea tuturor structurilor buzelor și integrarea acestora în armonia facială astfel încât  naturalețea trebuie să fie păstrată pe cât posibil. Atunci când este injectat, acidul hialuronic este absorbit de corp, creând astfel volum, hidratând pielea și asigurând un aspect moale și plin.

Tratamentul cu Toxina Botulinica ajută la restabilirea unui aspect al pielii neted și mai tânăr. Aceasta reduce ridurile și ajută la refacerea semnelor îmbătrânirii.
Alte aplicații includ corecția ridurilor de la nivelul frunții, din jurul ochilor, ridurile intersprâncenare, de la nivelul gâtului și pieptului. De asemenea, toxina botulinică este folosită în tratamentul hiperhidrozei sau în corecția zâmbetului gingival.

Conturul facial poate fi îmbunătățit prin utilizarea de acid hialuronic pentru a modela și ajusta bărbia și linia mandibuară, îmbunătățind aspectul feței și conturând un profil mai echilibrat.
Pentru a restabili volumul treimii medii a feței și pentru a recrea un contur mai tânăr, acidul hialuronic poate fi injectat la nivelul pomeților. De asemenea,  se poate realiza corecția cearcănelor sau a sanțului nazogenian prin restabilirea volumului pierdut, uniformizând pielea și lăsând un aspect mai fin.

dr hrisca tiberiu

Dr. Tiberiu Hrișcă

Medic specialist chirurgie plastică


0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată.